Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.443 Çözümler 23 Yer İstanbul 10 Temmuz 2024 #1 Çok uzun olmayan rehber olarak en iyi anlatan video hangisidir?
Q Que4 Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #2 Video tavsiyen var mı acaba bende öğrenmeye çalışıyorum.
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #3 Youtube'da tonla rehber video var belli başlı kanallar da var tabi ama en iyisi sizin alışarak kendiniz öğrenmeniz o da 50 saat falan sürer.
Youtube'da tonla rehber video var belli başlı kanallar da var tabi ama en iyisi sizin alışarak kendiniz öğrenmeniz o da 50 saat falan sürer.
Q Que4 Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #4 gevsek_uzman dedi: Youtube'da tonla rehber video var belli başlı kanallar da var tabi ama en iyisi sizin alışarak kendiniz öğrenmeniz o da 50 saat falan sürer. Genişletmek için tıkla... Maxmarine rp izliyorum zaten ama detaylı oynamadım en iyisi oynayarak öğrenmek gibi
gevsek_uzman dedi: Youtube'da tonla rehber video var belli başlı kanallar da var tabi ama en iyisi sizin alışarak kendiniz öğrenmeniz o da 50 saat falan sürer. Genişletmek için tıkla... Maxmarine rp izliyorum zaten ama detaylı oynamadım en iyisi oynayarak öğrenmek gibi
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.443 Çözümler 23 Yer İstanbul 24 Temmuz 2024 #5 Que4 dedi: Video tavsiyen var mı acaba bende öğrenmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun o kadar zor diyorlar ki oyunu şuana kadar oynamaya üşendim o yüzden bilmiyorum.
Que4 dedi: Video tavsiyen var mı acaba bende öğrenmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun o kadar zor diyorlar ki oyunu şuana kadar oynamaya üşendim o yüzden bilmiyorum.
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #6 Kayra342727 dedi: Oyun o kadar zor diyorlar ki oyunu şuana kadar oynamaya üşendim o yüzden bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bı tık zor doğru ama bir öğrendi mi başından kalkmazsiniz hele ww2 hayraniysaniz zaten modlar da var düz oyundan sıkılırsan mod yuklersin.
Kayra342727 dedi: Oyun o kadar zor diyorlar ki oyunu şuana kadar oynamaya üşendim o yüzden bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bı tık zor doğru ama bir öğrendi mi başından kalkmazsiniz hele ww2 hayraniysaniz zaten modlar da var düz oyundan sıkılırsan mod yuklersin.
Q Que4 Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #7 Kayra342727 dedi: Oyun o kadar zor diyorlar ki oyunu şuana kadar oynamaya üşendim o yüzden bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kayra342727 dedi: Oyun o kadar zor diyorlar ki oyunu şuana kadar oynamaya üşendim o yüzden bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HOI4Sefiri Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 80 Çözümler 3 13 Ağustos 2024 #8 Hocam çoğu tanıdığım kişide bende tek başımıza Ironman modunu açmadan hile kodlarıyla oyunla cebelleşerek yavaş yavaş öğrenmiştik .
Hocam çoğu tanıdığım kişide bende tek başımıza Ironman modunu açmadan hile kodlarıyla oyunla cebelleşerek yavaş yavaş öğrenmiştik .
Teddy Magnus Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 Yer İstanbul 19 Ağustos 2024 #9 HOI4Sefiri dedi: Hocam çoğu tanıdığım kişide bende tek başımıza Iron Man modunu açmadan hile kodlarıyla oyunla cebelleşerek yavaş yavaş öğrenmiştik . Genişletmek için tıkla... 1000 saatim var hala hile yapmaktan keyif alıyorum.
HOI4Sefiri dedi: Hocam çoğu tanıdığım kişide bende tek başımıza Iron Man modunu açmadan hile kodlarıyla oyunla cebelleşerek yavaş yavaş öğrenmiştik . Genişletmek için tıkla... 1000 saatim var hala hile yapmaktan keyif alıyorum.
Kingofefe Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 246 Çözümler 1 21 Ağustos 2024 #10 Teddy Magnus dedi: 1000 saatim var hala hile yapmaktan keyif alıyorum. Genişletmek için tıkla... HOI4'te hile yapmak oyunu çok bozan bir şey değil zaten annex all cekmedigin ve tag. Yapip karşıdaki ulkenin askerlerini silemediğin sürece.
Teddy Magnus dedi: 1000 saatim var hala hile yapmaktan keyif alıyorum. Genişletmek için tıkla... HOI4'te hile yapmak oyunu çok bozan bir şey değil zaten annex all cekmedigin ve tag. Yapip karşıdaki ulkenin askerlerini silemediğin sürece.