4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 2 Temmuz 2024 #11 Ali imran00 dedi: Türkiye'yi ilk oynadığım zamanlarda bulgar-yugoslav fethini yapmaya çalışmıştım ama olmadı. Portekiz'i denemedim daha önce, yakın zamanda denerim onu da. Denerim hocam bakarım oynayabiliyor muyum? Osmanlı yolu nasıl güçlü oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben oynadığımda her mühimmattan 400k basmıştım ama Osmanlı'yla alakalı değil o durum bence. Turan da olsa aynı olacaktı.
Ali imran00 dedi: Türkiye'yi ilk oynadığım zamanlarda bulgar-yugoslav fethini yapmaya çalışmıştım ama olmadı. Portekiz'i denemedim daha önce, yakın zamanda denerim onu da. Denerim hocam bakarım oynayabiliyor muyum? Osmanlı yolu nasıl güçlü oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben oynadığımda her mühimmattan 400k basmıştım ama Osmanlı'yla alakalı değil o durum bence. Turan da olsa aynı olacaktı.
Ali imran00 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #12 Muhtemelen öyledir, oynayış daha çok etkiliyor.