SelamAleykm Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #1 HOI4'de eski sürümlere geçmek istiyorum başlıktaki gibi. Oyunu Game Pass üzerinden yükledim.
TheEgemen Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 306 Çözümler 1 1 Mayıs 2023 #2 Hocam seçenekler kısmına iyi baktınız mı ? Orada yoksa yoktur. Artı 0 Eksi
KS KS SelamAleykm Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #3 TheEgemen dedi: Hocam seçenekler kısmına iyi baktınız mı? Orada yoksa yoktur. Genişletmek için tıkla... Baktım yok. Steam da yapılabiliyor ama Game Pass'dan aldıgımdan yapamıyorum. Artı 0 Eksi
TheEgemen dedi: Hocam seçenekler kısmına iyi baktınız mı? Orada yoksa yoktur. Genişletmek için tıkla... Baktım yok. Steam da yapılabiliyor ama Game Pass'dan aldıgımdan yapamıyorum.
TheEgemen Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 306 Çözümler 1 1 Mayıs 2023 #4 SelamAleykm dedi: Baktım yok. Steam da yapılabiliyor ama Game Pass'dan aldıgımdan yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman yok maalesef hocam Artı 0 Eksi
SelamAleykm dedi: Baktım yok. Steam da yapılabiliyor ama Game Pass'dan aldıgımdan yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman yok maalesef hocam