HOI4 farklı DLC'lerle beraber oynanır mı?

OptimumSky

Hectopat
Daha fazla  
Tüm soru yukarıdaki gibidir DLC'ler şunlar Bosporus ve waking the tiger (Bosporus Atatürk'ü daha çok yaşatmaya olanak sağlıyordu waking tiger sömürgeleri bünyeme katmama yarıyor değil mi?)

Ben bütün DLC'leri açıp oynuyorum fakat şu la resistanceyi kapatıyorum sizde kapatın onu oynarken. Dünyanın tarihi bozuluyor resmen.

O zaten yok kardeşimle oynayacağım ben zamanında Bosporus almıştım öbürlerini almamıştım kardeşimde şimdi yüzde 70'lik görünce alayım dedi onda da waking tiger var ben açacağım sunucuyu sadece benimkiler olmasından korkuyorum.

Farklı DLC'ler ile oynanır, zaten oyunun DLC'siz tadı çıkmıyor.
Dlc siz olmuyor ama dlcler 100 tlden aşşağı yok bir ajan eklesem oyuna 100 tl pupet olayları 190 tl baya pahalıya satıyor paradox

O zaten yok kardeşimle oynayacağım ben zamanında Bosporus almıştım öbürlerini almamıştım kardeşimde şimdi yüzde 70'lik görünce alayım dedi onda da waking tiger var ben açacağım sunucuyu sadece benimkiler olmasından korkuyorum.

DLC'siz olmuyor ama DLC'ler 100 TL'den aşağı yok bir ajan eklesem oyuna 100 TL pupet olayları 190 TL bayağı pahalıya satıyor Paradox.

Bu arada küçük düzeltme yapayım walking the tiger pupet için değilmiş başka bir dlcymiş ehe.

Farklı DLC'ler ile oynanır, zaten oyunun DLC'siz tadı çıkmıyor.
Arkadaşlar kardeşim ile girdim bosporus çalışıyor ama bulgaristan sömürgem ben bu sömürge panelini nerden açıcam sanki çalışmıyor gibi geldi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı