HOI4 fethettiğimiz yerdeki isyancıları durdurma

Daha fazla  
Meslek
R34'ün direksiyonu.
HOI4 Macaristan oynuyorum. Almanya ile ittifak olduk Polonya'yı fethettik. Toprak verdi 1 parça sağ olsun. Lakin isyancıları durduramıyorum. Odak ağacındaki isyanı bastır odağı sürekli açık gene olmuyor. Yardım edin.

Atlı birlik hazırla 10-20-30 width manpower durumuna göre, destek olarak da Military Police ekle. Ele geçirdiğin ülkelerdeki yönetimi Civilian Oversight yap, garnizon birliklerini de ayarladığın atlı birlikleri olarak seç. İlk başlarda isyanlar yüksek kalacaktır fakat hızla düşecek ve o ülkelerin sizinle uyumluluk seviyesi artacaktır.

Not: Savaş durumunda isyanlar daha çok artar, barış durumunda daha sakindir.

Düzenleme: Ele geçirilen bölgedeki isyan seviyesi azaldıkça garnizon için gereken manpower da düşecektir.

Eğer garnizon yapacak gücün yoksa birliğinin özelliklerinde supression yani bastırma özelliği var hangisinde en çoksa onu koy, ayrıca bir ülkeyi işgal etmeden önce ajanlıkla içinde işbirliği hükümeti oluşturursan uyumluluğu daha fazla şekilde ele geçirirsin ve isyanlar daha kolay bastırılır.

Atlı birlik hazırla 10-20-30 width manpower durumuna göre, destek olarak da military police ekle. Ele geçirdiğin ülkelerdeki yönetimi civilian oversight yap, garnizon birliklerini de ayarladığın atlı birlikleri olarak seç. İlk başlarda isyanlar yüksek kalacaktır fakat hızla düşecek ve o ülkelerin sizinle uyumluluk seviyesi artacaktır.

Not: Savaş durumunda isyanlar daha çok artar, barış durumunda daha sakindir.

Düzenleme: Ele geçirilen bölgedeki isyan seviyesi azaldıkça garnizon için gereken manpower da düşecektir.

Sanırım manpower ve template içine ne koyduysan onu harcıyordu.

Hocam destek bölümünde.

Hocam oraya ekledim. Oradan sonra basılmıyor işte onu nasıl yapacağım :D
24 saatim oldu daha çözemedim.
1625390974223.png

Şöyle bir resim bırakayım :D şimdiki oyundan.
@Ardaa41 hocam?
1625392511865.png

Burada olması gerekiyor lakin yok.

1625392584283.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı