HOI4 gotterdammerung DLC'si oynanır mı?
HOI4'e gelen gotterdammerung DLC'si oynanabilir mi?
"Oynanabilir mi?"den kastım bu DLC ile özellikle Almanya'nın focus treesine birçok yeni focus eklendi. Ve Almanya eski focus tree ile 1938 gibi rayına oturuyordu fakat yeni focus tree de ise orduyla ilgili focusları sonraya bırakmak büyük bir hata. Çünkü bazı ordu focuslarından proje üretimi ile ilgili puanlar (breakthrough) alıyorsunuz ve bu puanlar ile yapacağınız araştırmalar oyunun seyrini değiştiriyor. Ve bu focusları yaparken bir andan normal eski focusları da tamamlamak gerekiyor ve bu da 1940 gibi anca hallolur gibi bir şey. Kısacası oyun maraton gibi oluyor diyebiliriz. Sürekli bir menüden başka bir menüye atlayaraktan oyunun zevkinin olmayacağını düşünüyorum. Bu yeni özelliklerle ilgili focusları yaparken bir yandan da eskiden yaptıklarını yapmak gerekiyor. Soruya dönecek olursak sizce bu DLC ile oynanır mı? Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim.
Not: Yazdıklarım DLC ile oynamadan sadece izlediğim videolar doğrultusunda oluşturduğum fikirlerdir. Eğer DLC ile oynadıysanız ve söylediklerim doğru gelmiyorsa söyleyebilirsiniz.
@HOI4Sefiri