S SieBy Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, ben HOI4 oynuyordum fakat bir sorun çıktı ekranda. Birden mavi şeyler oluşuyor çözümünü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2021
Merhaba arkadaşlar, ben HOI4 oynuyordum fakat bir sorun çıktı ekranda. Birden mavi şeyler oluşuyor çözümünü bilen var mı?
Empty1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 1.207 Çözümler 4 24 Ağustos 2021 #2 Grafik modu mu kurdun ? Artı 0 Eksi
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.162 Çözümler 8 24 Ağustos 2021 #3 SieBy dedi: Merhaba arkadaşlar, ben HOI4 oynuyordum fakat bir sorun çıktı ekranda. Birden mavi şeyler oluşuyor çözümünü bilen var mı? Eki Görüntüle 1147486 Genişletmek için tıkla... Save alın ondan sonra oyunu kapatıp açın. Bende öyle düzeliyordu. Artı 0 Eksi
SieBy dedi: Merhaba arkadaşlar, ben HOI4 oynuyordum fakat bir sorun çıktı ekranda. Birden mavi şeyler oluşuyor çözümünü bilen var mı? Eki Görüntüle 1147486 Genişletmek için tıkla... Save alın ondan sonra oyunu kapatıp açın. Bende öyle düzeliyordu.
KS KS S SieBy Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #4 Fodenist dedi: Save alın ondan sonra oyunu kapatıp açın. Bende öyle düzeliyordu. Genişletmek için tıkla... Denedim ama kısa bir süre sonra yine oluyor Bütün DLC'leri açtım acaba ondan dolayı çıkan bir sorun mu? Artı 0 Eksi
Fodenist dedi: Save alın ondan sonra oyunu kapatıp açın. Bende öyle düzeliyordu. Genişletmek için tıkla... Denedim ama kısa bir süre sonra yine oluyor Bütün DLC'leri açtım acaba ondan dolayı çıkan bir sorun mu?