Visenya Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 347 Çözümler 1 22 Temmuz 2022 #1 İkmal sistemini inşa etmek için tıkladığımda oyun çöküyor. TR yamadan kaynaklandığını düşünüyorum. Elinizde güncel yama varsa atabilir misiniz?
İkmal sistemini inşa etmek için tıkladığımda oyun çöküyor. TR yamadan kaynaklandığını düşünüyorum. Elinizde güncel yama varsa atabilir misiniz?
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 22 Temmuz 2022 #2 Steam Workshop::HOI4 - Türkçe Yama steamcommunity.com Bu modu kullanıyorum.
oxyullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 33 22 Temmuz 2022 #3 Steam Workshop::HOI4 - Türkçe Yama steamcommunity.com
Visenya Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 347 Çözümler 1 22 Temmuz 2022 #4 - oxyullah dedi: Steam Workshop::HOI4 - Türkçe Yama steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... mor ekmek dedi: Steam Workshop::HOI4 - Türkçe Yama steamcommunity.com Bu modu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Modu aktif ettim ama Türkçe olmuyor. Sanırım güncelleme gelmesi lazım.
- oxyullah dedi: Steam Workshop::HOI4 - Türkçe Yama steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... mor ekmek dedi: Steam Workshop::HOI4 - Türkçe Yama steamcommunity.com Bu modu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Modu aktif ettim ama Türkçe olmuyor. Sanırım güncelleme gelmesi lazım.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 22 Temmuz 2022 #5 Visenya dedi: - Modu aktif ettim ama Türkçe olmuyor. Sanırım güncelleme gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Hayır. Şu anda aktif olarak kullanmaktayım. Sizlik bir sorun.
Visenya dedi: - Modu aktif ettim ama Türkçe olmuyor. Sanırım güncelleme gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Hayır. Şu anda aktif olarak kullanmaktayım. Sizlik bir sorun.
Visenya Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 347 Çözümler 1 23 Temmuz 2022 #6 mor ekmek dedi: Hayır. Şu anda aktif olarak kullanmaktayım. Sizlik bir sorun. Genişletmek için tıkla... HD harita moduyla kullandığım için sorun çıkmış.
mor ekmek dedi: Hayır. Şu anda aktif olarak kullanmaktayım. Sizlik bir sorun. Genişletmek için tıkla... HD harita moduyla kullandığım için sorun çıkmış.