Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.236 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 12 Kasım 2020 #1 Selamlar. Daha ülke seçme yerindeyken mouse ile sağ sol hareket ettirirken takılma hissi veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim dostlar?
Selamlar. Daha ülke seçme yerindeyken mouse ile sağ sol hareket ettirirken takılma hissi veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim dostlar?
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #2 Bruz dedi: Selamlar. Daha ülke seçme yerindeyken mouse ile sağ sol hareket ettirirken takılma hissi veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim dostlar? Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarını kısın ya da arttırın optimizasyon olarak sıkıntılı bir oyun HOI4. Artı 0 Eksi
Bruz dedi: Selamlar. Daha ülke seçme yerindeyken mouse ile sağ sol hareket ettirirken takılma hissi veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim dostlar? Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarını kısın ya da arttırın optimizasyon olarak sıkıntılı bir oyun HOI4.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.968 Makaleler 1 Çözümler 28 12 Kasım 2020 #3 HOI4 oyun ilerledikçe iyice işlemci kullanan bir oyun. İşlemcinizin güçlü olması burada çok önemli. Artı -1 Eksi
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 12 Kasım 2020 #4 HOI4 oyunu optimizasyonu bayağı çöp hocam. Sorununuz ondan kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.236 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 12 Kasım 2020 #5 Frederick Bishop dedi: Oyun ayarlarını kısın ya da arttırın optimizasyon olarak sıkıntılı bir oyun HOI4. Genişletmek için tıkla... Ayarları sizce nasıl olmalı hocam? Artı 0 Eksi
Frederick Bishop dedi: Oyun ayarlarını kısın ya da arttırın optimizasyon olarak sıkıntılı bir oyun HOI4. Genişletmek için tıkla... Ayarları sizce nasıl olmalı hocam?
Alp Demir Kilopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 1.274 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #6 Bu herkeste böyledir emin olun. Artı 0 Eksi
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #7 Bruz dedi: Ayarları sizce nasıl olmalı hocam? Genişletmek için tıkla... Ayarları Medium'a çekin, gölgelerle oynama takıntınız yoksa tümden kapatın. Artı 0 Eksi
Bruz dedi: Ayarları sizce nasıl olmalı hocam? Genişletmek için tıkla... Ayarları Medium'a çekin, gölgelerle oynama takıntınız yoksa tümden kapatın.
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #8 Oyun garip. Durdurunca ekran kartımı daha fazla kullanıyor. Artı 0 Eksi
KS KS Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.236 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 12 Kasım 2020 #9 Frederick Bishop dedi: Ayarları Medium'a çekin, gölgelerle oynama takıntınız yoksa tümden kapatın. Genişletmek için tıkla... Ben hepsini en aşağıda tutuyorum, Multisample : 0, texture: low gibisinden. Bir de Full screen'e mi almak daha mantıklı Borderless mi? Artı 0 Eksi
Frederick Bishop dedi: Ayarları Medium'a çekin, gölgelerle oynama takıntınız yoksa tümden kapatın. Genişletmek için tıkla... Ben hepsini en aşağıda tutuyorum, Multisample : 0, texture: low gibisinden. Bir de Full screen'e mi almak daha mantıklı Borderless mi?
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #10 Borderless kullanıyorum ben Alt+Tab falan daha kolay oluyor. Artı 0 Eksi