Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.236 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 3 Nisan 2021 #1 Selamlar. HOI4 için optimize ve hız konusunda Fulscreen, Borderless Fullscreen ve Windowed ayarlarından hangisi daha iyidir?
Selamlar. HOI4 için optimize ve hız konusunda Fulscreen, Borderless Fullscreen ve Windowed ayarlarından hangisi daha iyidir?
Türkistan Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 312 Çözümler 2 Yer Kilis Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2021 #2 FullScreen yapmanızı öneririm tam ekran anlamına geliyor. Windowed ise pencereli demek pencereli yapınca kare hızında düşüş yaşanabiliyor. Artı 0 Eksi
FullScreen yapmanızı öneririm tam ekran anlamına geliyor. Windowed ise pencereli demek pencereli yapınca kare hızında düşüş yaşanabiliyor.
KS KS Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.236 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 3 Nisan 2021 #3 Dostum biliyorum ne işe yaradıklarını, HOI4 için hangi ayar daha iyi diyorum ben? Artı 0 Eksi
Türkistan Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 312 Çözümler 2 Yer Kilis Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2021 #4 Bruz dedi: Dostum biliyorum ne işe yaradıklarını, HOI4 için hangi ayar daha iyi diyorum ben? Genişletmek için tıkla... Türkistan dedi: FullScreen yapmanızı öneririm Genişletmek için tıkla... Burada dediğim gibi tam ekran yapmanızı öneririm. Artı 0 Eksi
Bruz dedi: Dostum biliyorum ne işe yaradıklarını, HOI4 için hangi ayar daha iyi diyorum ben? Genişletmek için tıkla... Türkistan dedi: FullScreen yapmanızı öneririm Genişletmek için tıkla... Burada dediğim gibi tam ekran yapmanızı öneririm.