HOI4 için hangi paket alınmalı?

TheGang

Hectopat
HOI4 hiç oynamadım ve almaya karar verdim ama temel oyun var bir de DLC'li paketler var. Ben bu paketi almayı düşünüyorum.

Ekran görüntüsü 2025-11-22 171929.png

Sizce almak mantıklı mı?

Son düzenleme:
No step back, together for victory, man the guns ve by blood alone olmadan tadı çıkmaz bence. No step back tankları, man the guns gemileri, by blood alone ise uçakları kendinizin tasarlamasına izin verir. Together for victory ise otonomi sistemini getirir. Bu sayede kukla seviyeleri olur ve her seviyenin farklı özellikleri olur. Üzerine bir de gotterdammerung koyarsanız özel araştırmalar için tesisler kurarsınız ve bu tesislerde çok güçlü (şakasız hakikaten çok güçlü) araştırmalar yapabilirsiniz. Ayrıca atom bombası mekaniğini de baştan aşağı değiştirir.

Bende tüm DLC'leri isterdim ama ekonomi benim bunu almamı engelliyor.
ultimate bundle.png

11 dolarlık paketi alsam mantıklı olur mu?

No step back, together for victory, man the guns ve by blood alone olmadan tadı çıkmaz bence. No step back tankları, man the guns gemileri, by blood alone ise uçakları kendinizin tasarlamasına izin verir. Together for victory ise otonomi sistemini getirir. Bu sayede kukla seviyeleri olur ve her seviyenin farklı özellikleri olur. Üzerine bir de gotterdammerung koyarsanız özel araştırmalar için tesisler kurarsınız ve bu tesislerde çok güçlü (şakasız hakikaten çok güçlü) araştırmalar yapabilirsiniz. Ayrıca atom bombası mekaniğini de baştan aşağı değiştirir.

11 dolarlık paketi alsam zevk alır mıyım? Bu DLC'leri tek te alacak param yok.

Son düzenleme:
Bende tüm DLC'leri isterdim ama ekonomi benim bunu almamı engelliyor.Eki Görüntüle 2608941

11 dolarlık paketi alsam mantıklı olur mu?

11 dolarlık paketi alsam zevk alır mıyım? Bu DLC'leri tek te alacak param yok.
Tüm DLC'ler varken oynadınız mı? Korsan olarak mesela. Eğer daha önce tüm DLC'lerle beraber oynamışlığınız varsa gram zevk almazsınız. Hatta savaşları daha kolay kaybedersiniz. Ama eğer ilk defa oynayacaksanız zevk alırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı