HOI4 İngiliz ana karasına çıkma

ABCDE

Hectopat
Çok az kaldı çıkmama ama itilmiyorlar ne yapmam lazım? Yazı olarak verimli anlatamayacağım ama fotoğraflardan umarım anlarsınız.

Medium tanklar Panzer 4 ve Panter tankları.
Uçak olarak Fighter 1 Fighter 2 Karma bir şekilde cas 1 ve cas 2 Karma şekilde bulunuyor.
Not: Benim kriptolojimi kırmışlar ondan dolayı olabilir mi?

Son düzenleme:
Hocam tank ve infantry divisionlarını ayrı ayrı templatelerde kullansan olmaz mı? 15 medium tank 5 motorizeli birlik ile çok rahat yarabileceğinizi düşünüyorum. Fort da olabilir, varsa bombalamanızı tavsiye ederim. Eğer benim birliğim iyi ben böyle seviyorum diyorsanız altyapılarını ve demir yollarını bombalayın ekipmanları eriyecektir zaten.

Supply sisteminiz yetersiz kalmış, transport plane basıp air supply yapın.

Evlat bak Hoi4'de ingiltereye (Yapay zekaya karşı) 2 yolu vardır. 1. donanma çıkarması atarak kuzey adaları üzerinden çıkartırsan ai oralara adam koymuyor force attackla normal bir infantry division bile oraya çıkar. 2. Hava üstünlüğünü alırsın, trans uçaklarıyla karaya adam çıkartırsın direk bunlar zordur yapılır ama pratik ister. 1. yöntem oyunun ilk çıktığından beri işe yarıyor hala da öyle. Olmadı 1 taktik daha. 2 yere aynı anda çıkartma at. 10 limitin varsa 10 yere çıkartma at.

Bugün yine aynı taktiğimle çıktım. Kuzey şehirlerine çıkartma gudeiranı verin komutanı 23 divle bitirdim ingiltereyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…