LaSeR_ramazan Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #1 Ben HOI4'e Türkçe yama kurmuştum. Şimdi ise Türkçe yamayı silmeme rağmen oyun İngilizce olmuyor.
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.062 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #2 Yamayı nasıl sildin? Artı 0 Eksi
KS KS LaSeR_ramazan Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #3 dreambullet dedi: Yamayı nasıl sildin? Genişletmek için tıkla... Hem dosyalardan sildim hem de Launcher'dan sildim hem de Steam workshop üzerinden abonelikten çıktım. Artı 0 Eksi
dreambullet dedi: Yamayı nasıl sildin? Genişletmek için tıkla... Hem dosyalardan sildim hem de Launcher'dan sildim hem de Steam workshop üzerinden abonelikten çıktım.
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.062 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #4 Dosya doğrulama yapar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS LaSeR_ramazan Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #5 dreambullet dedi: Dosya doğrulama yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulaması yaptım fakat bir şey değişmedi sonrasında yapacağım bir şey var mı? Artı 0 Eksi
dreambullet dedi: Dosya doğrulama yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulaması yaptım fakat bir şey değişmedi sonrasında yapacağım bir şey var mı?
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.062 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #6 Belgeler\Paradox Interactive\Hearts of Iron IV\settings.txt bunu silip oyuna gir tekrar. Artı 0 Eksi
kuşkonmaz Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #7 LaSeR_ramazan dedi: Ben HOI4'e Türkçe yama kurmuştum. Şimdi ise Türkçe yamayı silmeme rağmen oyun İngilizce olmuyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu silip tekrar indirin. Sorun düzelir. Artı 0 Eksi
LaSeR_ramazan dedi: Ben HOI4'e Türkçe yama kurmuştum. Şimdi ise Türkçe yamayı silmeme rağmen oyun İngilizce olmuyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu silip tekrar indirin. Sorun düzelir.
KS KS LaSeR_ramazan Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #8 kuşkonmaz dedi: Oyunu silip tekrar indirin. Sorun düzelir. Genişletmek için tıkla... Birden çok kez denedim fakat olmadı. Artı 0 Eksi
kuşkonmaz dedi: Oyunu silip tekrar indirin. Sorun düzelir. Genişletmek için tıkla... Birden çok kez denedim fakat olmadı.