HOI4 İngiltere nasıl alınır?

swezyyy

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar arkadaşlar çok uzun süredir olmasa da HOI4 oynuyorum (250 saat civarı) fakat ne zaman oynasam her seferinde İngiltere'yi alamıyorum. Ne zaman çıkartma yapsam İngiltere sanki yıllardır o anı bekliyormuş gibi direkt olarak askerlerimi eritiyor. Victory Point'i olmayan yerleri veya İskoçya'yı fazla tutmuyor diye birkaç kez denedim ama olmuyor, hem Low Supply hem de birliklerde organizasyon kaybı sebebiyle direkt olarak Pocket yiyorum ve askerlerim ölüyor. Tavsiyeleriniz var mı? Hepsini tek tek yorumlayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer 40 yılı gibi çıkartma atıyorsan o kadar fazla askeri olmuyor. İngiliz kanalından bile çıkartma atabilirsin tavsiyem İngiliz kanalı tarafında kalan limanları korumaya alıp oralardan itmen ama fazla birlik yollarsan supply sıkıntısı yaşayabilirsin. Daha fazla toprak ele geçirdikçe eğer ihtiyaç duyarsan daha fazla birlik yollayabilirsin. Eğer Almanya oynuyorsan Fransa'yı düşürdüğünde Fransa'nın İngiliz kanalı kıyılarındaki havalimanlarını uçaklar ile doldurup çıkartma atacağın bölgelerde kalan alanlara hava üstünlüğü ve yakın hava desteği (cas) görevine vermen lazım. Kendini daha garantiye almak istersen çıkartmayı denizciler ile atıp gemilerine naval invasion support verebilirsin.

Almanya oynuyorsanız MEFÖ buff'ını yakmak uğruna yapılan bir exploit var, yıl 39 olmadan İngiltere, ABD gibi büyük ülkeleri haritadan silerek 40-41 gibi global dominasyon yapmanıza yarıyor. Videosunu atabilirim.

Ben 1940'da Fransa ile İngiltere'ye çıkabiliyorum. Hem de İngiliz kanalından. Fransa ile Faşist gitmiştim. Donanma basın ve refit yapın. Çok rahat çıkarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…