Ne zaman Alman oynasam Danzig or war'a giderken İngiltere ve Fransa asker getiriyor. Yenemediğimden değil fakat savaş çok uzuyor ve istediklerimi yapamıyorum. Ajanlardan dolayı gittiğim focusu mu görüyorlar?
Focusa giderken Polonya allies ta ise onların hepsine justification bildirimi gidiyor yani sen aslında focusa giderken Polonya'ya justification alıyorsun ve onun tüm müttefikleri bunu görüyor ve ona göre önlem alıyor tarihsel değil evet ama oyun mekaniği böyle yapacak bir şey yok ona.
Focusa giderken Polonya allies ta ise onların hepsine justification bildirimi gidiyor yani sen aslında focusa giderken Polonya'ya justification alıyorsun ve onun tüm müttefikleri bunu görüyor ve ona göre önlem alıyor tarihsel değil evet ama oyun mekaniği böyle yapacak bir şey yok ona.
Tarihsel oynuyorsanız o yüzden olabilir gittiğiniz focusu gördükleri için değil eğer müttefiklerse yardım edebilirler oyun kurallarınıza göre volunteer gönderebilirler erkenden girerseniz yardım etmeyebilirler Polonya'ya oyun kurallarından garanti atmalarını falanda engelleyebilirsiniz isterseniz.