joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 13 Mayıs 2022 #1 Kaiserreich osmanlı oynuyorum ve Arap yarımadasındaki tüm ülkeler ile savaşıp kazandım. Sonrasında isyan bastırma politikasını izledim fakat isyanın %0'a indiği yerleri Core yapmam gerekli böyle bir şey mevcut mu?
Kaiserreich osmanlı oynuyorum ve Arap yarımadasındaki tüm ülkeler ile savaşıp kazandım. Sonrasında isyan bastırma politikasını izledim fakat isyanın %0'a indiği yerleri Core yapmam gerekli böyle bir şey mevcut mu?
Çözüm Augustus Octavius 13 Mayıs 2022 Steam Workshop::Coring Button steamcommunity.com bu linkdeki modu kullanabilirsiniz.
Augustus Octavius Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #2 Steam Workshop::Coring Button steamcommunity.com bu linkdeki modu kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 13 Mayıs 2022 #3 Augustus Octavius dedi: Steam Workshop::Coring Button steamcommunity.com Bu linkteki modu kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mod çakışması gibi bir durum olmaz değil mi? Artı 0 Eksi
Augustus Octavius dedi: Steam Workshop::Coring Button steamcommunity.com Bu linkteki modu kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mod çakışması gibi bir durum olmaz değil mi?
Augustus Octavius Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #4 joshamwerk dedi: Mod çakışması gibi bir durum olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... olmaz bende bir çok modu kullanıyorum. Artı 0 Eksi
joshamwerk dedi: Mod çakışması gibi bir durum olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... olmaz bende bir çok modu kullanıyorum.
Hypno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.405 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #5 Normal şartlarda mevcut değil. Üstteki arkadaşın attığı modu veya atölyede compliance artınca core veren modları kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Normal şartlarda mevcut değil. Üstteki arkadaşın attığı modu veya atölyede compliance artınca core veren modları kullanabilirsiniz.