V Vasıfsız Üye Picopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Temmuz 2022 #1 İyi günler. HOI4 denize kıyısı olan her yere naval base inşa etmek mantıklı mı yoksa sadece merkezi yere mi kurmak daha uygun?
İyi günler. HOI4 denize kıyısı olan her yere naval base inşa etmek mantıklı mı yoksa sadece merkezi yere mi kurmak daha uygun?
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 22 Temmuz 2022 #2 Aktif olarak savaştığınız cephede, birliklerinize yakın bir yere kursanız yeterli.
V Vasıfsız Üye Picopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Temmuz 2022 #3 Luciferss dedi: Aktif olarak savaştığınız cephede, birliklerinize yakın bir yere kursanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Savaş yokken şehir tekrar inşasında nasıl yol yapmalı.
Luciferss dedi: Aktif olarak savaştığınız cephede, birliklerinize yakın bir yere kursanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Savaş yokken şehir tekrar inşasında nasıl yol yapmalı.
Heir of Isildur Decipat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 1.106 Çözümler 2 22 Temmuz 2022 #4 Vasıfsız Üye dedi: Savaş yokken şehir tekrar inşasında nasıl yol yapmalı. Genişletmek için tıkla... Fabrikaları mı kastediyorsunuz?
Vasıfsız Üye dedi: Savaş yokken şehir tekrar inşasında nasıl yol yapmalı. Genişletmek için tıkla... Fabrikaları mı kastediyorsunuz?
V Vasıfsız Üye Picopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Temmuz 2022 #5 Heir of Isildur dedi: Fabrikaları mı kastediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok naval base inşasında savaş bittikten şehri tekrar geliştiriyorum. Kıyısı olan her yere naval base inşası gerekli mi o bakımdan.
Heir of Isildur dedi: Fabrikaları mı kastediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok naval base inşasında savaş bittikten şehri tekrar geliştiriyorum. Kıyısı olan her yere naval base inşası gerekli mi o bakımdan.
Heir of Isildur Decipat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 1.106 Çözümler 2 22 Temmuz 2022 #6 Vasıfsız Üye dedi: Yok naval base inşasında savaş bittikten şehri tekrar geliştiriyorum. Kıyısı olan her yere naval base inşası gerekli mi o bakımdan. Genişletmek için tıkla... Hangi ülke olarak oynadığınıza bağlı, deniz savaşları veyahut çıkarma harekatı yapacaksanız lazım. Yoksa çok önemli değil.
Vasıfsız Üye dedi: Yok naval base inşasında savaş bittikten şehri tekrar geliştiriyorum. Kıyısı olan her yere naval base inşası gerekli mi o bakımdan. Genişletmek için tıkla... Hangi ülke olarak oynadığınıza bağlı, deniz savaşları veyahut çıkarma harekatı yapacaksanız lazım. Yoksa çok önemli değil.
V Vasıfsız Üye Picopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Temmuz 2022 #7 Heir of Isildur dedi: Hangi ülke olarak oynadığınıza bağlı, deniz savaşları veyahut çıkarma harekatı yapacaksanız lazım. Yoksa çok önemli değil. Genişletmek için tıkla... Oyunu kavramaya çalıştığım için komut ile yapıyorum o zaman gerekmiyor. Zaten savaşacak ülke yok.
Heir of Isildur dedi: Hangi ülke olarak oynadığınıza bağlı, deniz savaşları veyahut çıkarma harekatı yapacaksanız lazım. Yoksa çok önemli değil. Genişletmek için tıkla... Oyunu kavramaya çalıştığım için komut ile yapıyorum o zaman gerekmiyor. Zaten savaşacak ülke yok.
Heir of Isildur Decipat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 1.106 Çözümler 2 22 Temmuz 2022 #8 Vasıfsız Üye dedi: Oyunu kavramaya çalıştığım için komut ile yapıyorum o zaman gerekmiyor. Zaten savaşacak ülke yok. Genişletmek için tıkla... Hile kullanmadan oynamaya çalışın.
Vasıfsız Üye dedi: Oyunu kavramaya çalıştığım için komut ile yapıyorum o zaman gerekmiyor. Zaten savaşacak ülke yok. Genişletmek için tıkla... Hile kullanmadan oynamaya çalışın.