A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 14 Mayıs 2021 #11 Albbertuss dedi: HOI4'te defalarca kez Almanya oynadım ve sadece Almanya oynayabiliyorum. Major, minor fark etmez. Multilere katılırken bana bir main lazım ayrıyeten. O ülkede oynayıp Almanya gibi ustalaşmak istiyorum. Bütün DLC'ler var. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Macaristan, Romanya ve Çekoslovakya.
Albbertuss dedi: HOI4'te defalarca kez Almanya oynadım ve sadece Almanya oynayabiliyorum. Major, minor fark etmez. Multilere katılırken bana bir main lazım ayrıyeten. O ülkede oynayıp Almanya gibi ustalaşmak istiyorum. Bütün DLC'ler var. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Macaristan, Romanya ve Çekoslovakya.
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 14 Mayıs 2021 #12 Başka karizma ülke tanımam!
yuvacıklı Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #13 Çin, Japonya, İtalya, Fransa.
Fahrenheitt Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 402 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #14 Yeni DLC çıkınca Sovyet oynayabilirsin. Onun dışında Japonya güzeldir, oynayış tarzı farklı olduğu için sarar.
Yeni DLC çıkınca Sovyet oynayabilirsin. Onun dışında Japonya güzeldir, oynayış tarzı farklı olduğu için sarar.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 14 Mayıs 2021 #15 Albbertuss dedi: Olabilir aslında. Peki Fransa zevkli mi multilerde veya İspanya ? Genişletmek için tıkla... Multide bana göre en zevklisi İngiltere. Sat babam sat.
Albbertuss dedi: Olabilir aslında. Peki Fransa zevkli mi multilerde veya İspanya ? Genişletmek için tıkla... Multide bana göre en zevklisi İngiltere. Sat babam sat.