HOI4 Microsoft'tan mı alınmalı Steam'den mi?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5060 Ti 16 GB, R5 7500F, Hyper H411 Kule Tipi Soğutucu, Biostar 650MT, 32 GB 5600 MHz DDR5 RAM, 1 TB M.2 SSD 5000 Okuma/Yazma, 650W PSU, XPG Kasa.
Evet ilk öncelikle HOI4 almak istiyorum ama Steam'de 700 TL civarı. Microsoft Store da ise 100 TL gibi bir şey. Microsoft Store'dan alsam ne gibi eksiler yerim? Ve Microsoft Store'den alınır mı?

Evet ilk öncelikle HOI4 almak istiyorum ama Steam'de 700 TL civarı. Microsoft Store da ise 100 TL gibi bir şey. Microsoft Store'dan alsam ne gibi eksiler yerim? Ve Microsoft Store'den alınır mı?
Minecraftın sahibi Microsofttan alınca ne gibi eksiklik mi yaşarsın??

Minecraftın sahibi Microsofttan alınca ne gibi eksiklik mi yaşarsın??
600 tl fark var hocam bunun altında bişey yatıyo olmalı. he bişey yoksa ikiside aynıysa işime gelir. İkiside aynı mı istediğim soru bu

Yanlış bilmiyorsam ms'dan aldığınızda sürüm değiştiremiyorsunuz. Onun dışında bir fark olduğunu düşünmüyorum. Zaten ikisinde de paradox laucher üzerinden giriyorsun. 600tl fazla vermeye gerek yok. Ancak dlc'lere bak microsoft tarafında. Oyun bir yerden sonra dlc'siz sarmıyor.

Minecraft'ın sahibi Microsoft'tan alınca ne gibi eksiklik mi yaşarsın?

Ben Warband'ı Steam'den 200 TL yerine Microsoft'tan 36 TL'ye aldım çok mutluyum ilk 2 gün Online girmedi hata verdi ama sonra düzeldi her şeyi var modlar vs fiyat farkının sebebi micrafostta zam yapılmıyor nedense çoğu oyun daha ucuz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı