HOI4 Microsoft'tan mı alınmalı Steam'den mi?

DLC ve atölyesiz maalesef hiçbir anlamı yok. Evet 600 TL büyük bir fark eğer DLC'leri crack hallederim diyorsanız MC'den satın alın.

Atölye tam olarak ne hocam?

İşim DLC de değildir hocam oyunu DLC'siz oynamak istiyorum

Hocam normalde mod kurmak için internetten mod indirmek oyun dosyalarına girmek vs için uğraşıyoruz ancak Steam atölyesinde insanlar kendi modlarını yayınlıyor ve tek tuşla kuruyorsunuz ancak değecek bir şey değil

DLC ve atölyesiz maalesef hiçbir anlamı yok. Evet 600 TL büyük bir fark eğer DLC'leri crack hallederim diyorsanız MC'den satın alın.
sizin öneriniz ne olurdu hocam?

Oyunda 120'nin üzerinde saati olan biri olarak DLC'ler epey önemli.

Hocam tüm DLC ile oyun 6000 TL falan neden bahsediyorsunuz anlamadım? Ve adam DLC ile işi yok işi olsa onlara para vereceğini bileceği için ucuyz olanı aramaz

Atölye tam olarak ne hocam?

İşim DLC de değildir hocam oyunu DLC'siz oynamak istiyorum.

Steam atölyesi üzerinden indirdiğiniz modlar ve oyunu ciddi anlamda değiştiriyor eğer arkadaşlarınızla oynamayı planlıyorsanız ve Steam'den aldıysalar atölyesiz oynayacaklarını sanmıyorum.

DLCler gerçekten çok önemli bir fark yaratmıyor dimi? bildiğim kadarıyla oyunun birazını değiştiriyorlar benim bildiğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…