Kısıl Han Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 142 18 Şubat 2021 #1 Millennium dawn classic moduna sub mod yapmak istiyorum nasıl yapabilirim yapımcıdan izin almama gerek var mı?
Millennium dawn classic moduna sub mod yapmak istiyorum nasıl yapabilirim yapımcıdan izin almama gerek var mı?
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 18 Şubat 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kısıl Han Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 142 18 Şubat 2021 #3 Bu videoya bakmıştım bu mod yapmayı gösteriyor benim aradığım şey zaten var olan bir moda eklenti olarak sub mod yapmak.
Bu videoya bakmıştım bu mod yapmayı gösteriyor benim aradığım şey zaten var olan bir moda eklenti olarak sub mod yapmak.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 18 Şubat 2021 #4 Kısıl Han dedi: Bu videoya bakmıştım bu mod yapmayı gösteriyor benim aradığım şey zaten var olan bir moda eklenti olarak sub mod yapmak. Genişletmek için tıkla... Ticari amaç dışında sorun olacağını düşünmüyorum.
Kısıl Han dedi: Bu videoya bakmıştım bu mod yapmayı gösteriyor benim aradığım şey zaten var olan bir moda eklenti olarak sub mod yapmak. Genişletmek için tıkla... Ticari amaç dışında sorun olacağını düşünmüyorum.