HOI4 mod aktif ama çalışmıyor

Mylne

Hectopat
Arkadaşlar hepinize merhaba ben Agora RP indirdim aktif hala getirdim ama çalışmıyor ama aktif görünüyor.

Merhaba, bende aynı sorunu yaşıyordum Google'dan Paradox modsa gir ve manuel olarak yükle oradan tam hatırlamıyorum ama sanırım: Paradox interactive- HOI4 - mod klasörüne at o dosyayı ben öyle çözdüm.

Merhaba, bende aynı sorunu yaşıyordum Google'dan Paradox modsa gir ve manuel olarak yükle oradan tam hatırlamıyorum ama sanırım: Paradox interactive- HOI4 - mod klasörüne at o dosyayı ben öyle çözdüm.

Deneyeceğim. Teşekkür ederim.

Tam olarak ne yapmam gerekiyor sitede?

Deneyeceğim. Teşekkür ederim.

Tam olarak ne yapmam gerekiyor sitede?

Paradox Mods siteye gidip istediğiniz moda tıklayın oradan add ve download mod var download moda tıklayın manuel indirmesi lazım. Sonra dosya gezginine giriyoruz. Oradan Paradox interactive HOI4 mod oraya indirdiğiniz dosyayı atın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…