ilyarrri Femtopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #1 Merhaba, The Road to 56 modu kurup aktifleştirdim Paradox'tan ve oynaya basıp giriyorum sorunsuz bir şekilde ama oyunda herhangi bir değişme yok, normal HOI4 gibi çalışmaya devam ediyor ama mod aktif görünüyor. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2025
Merhaba, The Road to 56 modu kurup aktifleştirdim Paradox'tan ve oynaya basıp giriyorum sorunsuz bir şekilde ama oyunda herhangi bir değişme yok, normal HOI4 gibi çalışmaya devam ediyor ama mod aktif görünüyor. Nasıl çözebilirim?
AkuTank Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 1.432 Çözümler 26 8 Şubat 2025 #2 Bazı modlar dlc isteyebiliyor belki dlc ile alakalıdır. Artı 0 Eksi
KS KS ilyarrri Femtopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #3 AkuTank dedi: Bazı modlar DLC isteyebiliyor belki DLC ile alakalıdır. Genişletmek için tıkla... Road to 56 istiyor mu ki? Artı 0 Eksi
AkuTank dedi: Bazı modlar DLC isteyebiliyor belki DLC ile alakalıdır. Genişletmek için tıkla... Road to 56 istiyor mu ki?