aykandn Decapat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 32 21 Ocak 2021 #1 Böyle bir hata alıyorum, tamam diyerek devam ettiğim zaman modlar gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2021
Gojira Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 21 Ocak 2021 #2 Hocam, modu oluşturan kişi, modu oyunun sürümüne göre güncellemesi lazım. Yapabileceğiniz bir şey yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Hocam, modu oluşturan kişi, modu oyunun sürümüne göre güncellemesi lazım. Yapabileceğiniz bir şey yok diye biliyorum.
KS KS aykandn Decapat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 32 13 Şubat 2021 #3 Oyuna girdiğim anda bu çıkıyor tamam deyip mod kısmına girdiğimde hiçbir mod gözükmüyor. Ayrıca sebebini bilmediğim bir şekilde Launcher'ı silip tekrar yükleyince ilk açılışta modlara girebiliyorum ama ikinci açılışta bile aynı hatayı veriyor Artı 0 Eksi
Oyuna girdiğim anda bu çıkıyor tamam deyip mod kısmına girdiğimde hiçbir mod gözükmüyor. Ayrıca sebebini bilmediğim bir şekilde Launcher'ı silip tekrar yükleyince ilk açılışta modlara girebiliyorum ama ikinci açılışta bile aynı hatayı veriyor