Ne demek kolay gelsin, açıkçası buna uğraşmaktansa ben Turan'ı kurmayı tercih ederim o daha zahmetsiz.
Geçende Polonya ile Slavic Union kurdum hocam. Italya hiç Papalık yapmadım onu deneyeyim. Bu kadar olmaz ama ya cidden olmaz. Ilk seferde erkenden düştü Almanya. Bu seferde 1938 yılında Italya kaybetti ve kukla oldu. Hayır oyun bu yazıyı mı görüyor anlamadımİtalya beni benden alıyor ya, hayır ülke güçsüz de değil, ne zaman oynasam çok sağlam bonusları var, ama AI nedense denizden İngiliz'lerin geleceği gerçeğine kendini ikna edemiyor bir türlü.
-Turan dediğiniz gibi, ama ekstra gelen compliance gain çok güzel, toprak fethetmeyi aşırı keyifli yapıyor. Litvanya veya Polonya ile Commonwealth kurarsanız onların güzel compliance bonusları var. Hiç denemediyseniz de İtalya'yı alın başına Papa'yı getirin, müthiş bonusları var.
İtalya rekor denemesi yapıyor hocam, 1938 nedir Etiyopya'ya mı kaybetti(historical kapalı sizde herhalde). Encircle en eğlenceli kısmı herhalde savaşın, özellikle en son tanklarla onları temizlerken ordunun tecrübesinin ve savaş ekranında ölü sayısının 500 bin artmasının hazzı ayrı .
Slavic Union'u denemedim de commonwealth kurmuştum sanki, birkaç ayda compliance %100 oluyordu her yerde aşırı hızlı yükseliyordu.
Kesinlikle kapalı hocam, açık olduğunda küçük farklılıklar olsa da İtalya 6 ayda Etiyopya'yı alır sonra da Almanya'nın savaşı başlatmasını bekler usul usul.
Oo slavic Union'a Ruslar da dahil tabii ki, bayağı büyük oluyor düşününce
Büyük kurulanların sıkıntısı da o işte maalesef, İspanya'nınki de öyle, o kadar uğraşıp kurduktan sonra yeni gücünü üzerinde kullanacağın kimse kalmıyor zaten.