HOI4 mü, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege mi alayım?

zMiltrex

Hectopat
Daha fazla  
HOI4 mü, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege mi alayım, hangisi daha iyi sizce? Kararsız kaldım.

İkisi çok farklı oyunlar. Hangisi daha iyi diye bir karşılaştırma yapamazsın. Hangi türü seviyorsan onu al.

İkisi de farklı alanlarda oyunlar, hangi türü seviyorsanız onu alın hocam. Bu klavye ile monitörü karşılaştırmaya benziyor biraz.

Eğer strateji diyorsan HOI4 ama yok ben aksiyon istiyorum dersen Rainbow Six.

Ben eğlence hakkında soruyorum, hangisini alsam parama değer veya daha çok eğlenebilirim onu merak ediyorum.

Ben eğlence hakkında soruyorum, hangisini alsam parama değer veya daha çok eğlenebilirim onu merak ediyorum.

HOI4 kendi başına yeterli olmaz ekstra DLC'ler alman lazım ve oyunda sürekli bekliyeceğin için sıkılabilirsin o yüzden Rainbow Six al bence

HOI4 kendi başına yeterli olmaz ekstra DLC'ler alman lazım ve oyunda sürekli bekliyeceğin için sıkılabilirsin o yüzden Rainbow Six al bence.

Cadet Edition'u deneme zamanında denedim, bence multiplayer oynamadan pek zevk alabilirim gibi gelmiyor fakat yine de eğlendirdi beni. O yüzden insanların fikrini merak ediyorum.

HOI4 kendi başına yeterli olmaz ekstra DLC'ler alman lazım ve oyunda sürekli bekliyeceğin için sıkılabilirsin o yüzden Rainbow Six al bence
DLC olarak gerekenleri alsam eğlenir miyim tek başıma?

DLC'leri alırsan oyundan çok daha fazla zevk alırsın yani evet ben tek başıma DLC'lerle birlikte bayağı bir oynadım.

DLC'leri alırsan oyundan çok daha fazla zevk alırsın yani evet ben tek başıma DLC'lerle birlikte bayağı bir oynadım.

Sanırsam haftaya indirime girecek oyun, peki şöyle diyeyim bütün hepsini alamam fakat bir tane teklif var. Starter pack diye, onu alsam yeter mi şu anlık?

Sanırsam haftaya indirime girecek oyun, peki şöyle diyeyim bütün hepsini alamam fakat bir tane teklif var. Starter pack diye, onu alsam yeter mi şu anlık?

Yeterli olur hatta daha iyi olur DLC'ler oyunu daha karmaşık hale getiriyor öğrenmeniz kolaylaşır onun dışında ekstra modlarla (RP 56) daha fazla zevk alırsınız oyunda bu da bir öneri olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…