Tunahan36 Femtopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. HOI4'dee savaşırken müttefiklerimin de savaş planını görüyorum. Ve bayağı karışık oluyor hiçbir şey anlaşılmıyor. Gerçekten çok sinir bozucu. Bunu nasıl kapatabilirim?
Merhaba arkadaşlar. HOI4'dee savaşırken müttefiklerimin de savaş planını görüyorum. Ve bayağı karışık oluyor hiçbir şey anlaşılmıyor. Gerçekten çok sinir bozucu. Bunu nasıl kapatabilirim?
Çözüm ReznooW 30 Mart 2022 En alttaki kısımda o özellik oradan bulabilirsiniz hangisi olduğunu hatırlamıyorum.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.589 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 30 Mart 2022 #2 En alttaki kısımda o özellik oradan bulabilirsiniz hangisi olduğunu hatırlamıyorum. Dosya Ekleri Screenshot_50.png 23,9 KB · Görüntüleme: 87 Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS Tunahan36 Femtopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #3 ReznooW dedi: En alttaki kısımda o özellik oradan bulabilirsiniz hangisi olduğunu hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim kardeşim sonunda çözdüm Artı 0 Eksi
ReznooW dedi: En alttaki kısımda o özellik oradan bulabilirsiniz hangisi olduğunu hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim kardeşim sonunda çözdüm