HOI4 multiplayer bağlanmıyor

İşletim sistemi
Windows 8.1

schlss

Hectopat
Makaleler
4
Multiplayer modunda hangi servere girmeye çalışırsam çalışayım "failed to connect" hatası alıyorum. Nedeni nedir? Oyun orijinal, dün aldım. Sorun DLC'lerden kaynaklanıyor olabilir mi sizce? Çünkü bende sadece yeni çıkan DLC var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Multiplayer modunda hangi servere girmeye çalışırsam çalışayım "failed to connect" hatası alıyorum. Nedeni nedir? Oyun orijinal, dün aldım. Sorun DLC'lerden kaynaklanıyor olabilir mi sizce? Çünkü bende sadece yeni çıkan DLC var.
Sadece uyumlu oyunları göster gibi bir seçenek olması lazım. Onu açık yapıp girebilirsiniz belki.

Girmeye çalıştığın serverda mod olabilir ve sende o mod olmayabilir.
Sürümün uyuşmuyor olabilir.
Türkçe yamadan kaynaklı olabilir.

Sadece uyumlu oyunları göster gibi bir seçenek olması lazım. Onu açık yapıp girebilirsiniz belki.

Deneyeceğim sağ olun. Umarım çözülür, ben sorunu DLC'lerden kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum. Belki denediğim odaların kurucularında bütün DLC'ler vardır.
Girmeye çalıştığın serverda mod olabilir ve sende o mod olmayabilir.
Sürümün uyuşmuyor olabilir.
Türkçe yamadan kaynaklı olabilir.

Sürüm en son sürüm, girdiğim serverler de en son ayrı olarak mod var mı diye kontrol ettim ancak girmiyor.

Modlu giriyorsan o sorun olabilir. DLC, zaten oda sahibinde varsa aktif olur.

Modlu girmiyorum.
Hiçbir şekilde bağlanmıyor. Bütün tikleri işaretliyorum yine bağlanmıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı