foxyware Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 27 29 Ocak 2022 #1 Arkadaşlarımla HOI4 girince çok lag oluyor 10 gün geriden geliyorum ama kendim sunucuyu açınca lag olmuyor çözümü var mı?
Arkadaşlarımla HOI4 girince çok lag oluyor 10 gün geriden geliyorum ama kendim sunucuyu açınca lag olmuyor çözümü var mı?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.523 Makaleler 3 Çözümler 58 29 Ocak 2022 #2 Açan kişinin bilgisayarı ve interneti iyi olursa, sunucu daha verimli çalışıyor diye biliyorum. Bizim öyle çalışıyor en azından. Artı 0 Eksi
Açan kişinin bilgisayarı ve interneti iyi olursa, sunucu daha verimli çalışıyor diye biliyorum. Bizim öyle çalışıyor en azından.
Recep_İvedik Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 547 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #3 Bende TR yama nasıl kuracağım bilmiyorum (EU4 ve HOI4 için) Artı 0 Eksi
T Teğmen34 Picopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 793 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #4 Recep_İvedik dedi: Bende TR yama nasıl kuracağım bilmiyorum (EU4 ve HOI4 için) Genişletmek için tıkla... Hocam internette var talimatlar ama Steam de modlar da var turkce yama diye onlarada bakabilirsin Artı 0 Eksi
Recep_İvedik dedi: Bende TR yama nasıl kuracağım bilmiyorum (EU4 ve HOI4 için) Genişletmek için tıkla... Hocam internette var talimatlar ama Steam de modlar da var turkce yama diye onlarada bakabilirsin