Xin zhao Decapat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Merhaba agora modunda nasıl napolyonu getirebilirim?
2 249580 Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 2.115 Makaleler 3 Çözümler 5 1 Ekim 2023 #2 Focus ağacına bak napolyon yolundan git. Agoranın kendi discorduna bak daha iyi anlatırlar. Artı 0 Eksi
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #3 Seçim eventleri geliyor otokrat olan eventi seçiyorsunuz. Fransa ideoloji seçim sistemi biraz karışık. Artı 0 Eksi
Seçim eventleri geliyor otokrat olan eventi seçiyorsunuz. Fransa ideoloji seçim sistemi biraz karışık.
KS KS Xin zhao Decapat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #4 prex dedi: Seçim eventleri geliyor otokrat olan eventi seçiyorsunuz. Fransa ideoloji seçim sistemi biraz karışık. Genişletmek için tıkla... öyle yaptığım zaman 3.Jean geçti başa kral olarak 249580 dedi: Focus ağacına bak napolyon yolundan git. Agoranın kendi discorduna bak daha iyi anlatırlar. Genişletmek için tıkla... Agora sunucusundaki insanlar düzgün değil sıfır yardım 2 3 kere yardım istedim takan olmadı Artı 0 Eksi
prex dedi: Seçim eventleri geliyor otokrat olan eventi seçiyorsunuz. Fransa ideoloji seçim sistemi biraz karışık. Genişletmek için tıkla... öyle yaptığım zaman 3.Jean geçti başa kral olarak 249580 dedi: Focus ağacına bak napolyon yolundan git. Agoranın kendi discorduna bak daha iyi anlatırlar. Genişletmek için tıkla... Agora sunucusundaki insanlar düzgün değil sıfır yardım 2 3 kere yardım istedim takan olmadı