4 443652 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 5.491 Çözümler 15 4 Şubat 2023 #11 amgous10 dedi: Olur nerden ekleyeceğiz? Link paylaşmak yasak. Genişletmek için tıkla... Link paylaşmak yasak değil.
amgous10 dedi: Olur nerden ekleyeceğiz? Link paylaşmak yasak. Genişletmek için tıkla... Link paylaşmak yasak değil.
P Pc dizme aragazı Decapat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #12 amgous10 dedi: İşte aldığımda yılbaşıydı bilmiyordum. İlk defa alacaktım DLC'ler gereksizdir bir şey etkilemiyordur diye almadım. İndirimde yüksek fiyatlı olursa yine alacağım yeter ki indirime girsin. Olsun yeter ki indirime girsin. Genişletmek için tıkla... Modla idare edebilirsin Dlc'ye gerek yok diyen de var ama yine de sen bilirsin.
amgous10 dedi: İşte aldığımda yılbaşıydı bilmiyordum. İlk defa alacaktım DLC'ler gereksizdir bir şey etkilemiyordur diye almadım. İndirimde yüksek fiyatlı olursa yine alacağım yeter ki indirime girsin. Olsun yeter ki indirime girsin. Genişletmek için tıkla... Modla idare edebilirsin Dlc'ye gerek yok diyen de var ama yine de sen bilirsin.
TahaCanYuksek Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 746 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #13 Eiesenhower dedi: Gizem festivali:20 – 27 şubat 2023. Yüksek ihtimal indirime girer. İstersen ekle Steam'den oynarız arada. Genişletmek için tıkla... Şu gizem festivali olayıyla alakalı Epic Games'te de indirimler olur mu hocam ya da kupon falan verilir mi?
Eiesenhower dedi: Gizem festivali:20 – 27 şubat 2023. Yüksek ihtimal indirime girer. İstersen ekle Steam'den oynarız arada. Genişletmek için tıkla... Şu gizem festivali olayıyla alakalı Epic Games'te de indirimler olur mu hocam ya da kupon falan verilir mi?
Rovelve Kilopat Katılım 22 Eylül 2017 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #14 Eiesenhower dedi: 912960749 Arkadaş kodum. Genişletmek için tıkla... hocam steam kütüphanenizi benle paylaşabilirmisiniz? sadece oyun oynamak için hesabı istemiyorum
Eiesenhower dedi: 912960749 Arkadaş kodum. Genişletmek için tıkla... hocam steam kütüphanenizi benle paylaşabilirmisiniz? sadece oyun oynamak için hesabı istemiyorum