robotadamn Yoctopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #1 Hearst of iron 4 ne zaman indirine girer bilen var mı alacağım 350TL diiyor çok ahalı bilen yazsın bir de indirime girince ne kadar oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2023
Hearst of iron 4 ne zaman indirine girer bilen var mı alacağım 350TL diiyor çok ahalı bilen yazsın bir de indirime girince ne kadar oluyor?
EthemD44 Centipat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 155 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Celeron 1.10GHz 4GB RAM 64 bit ASUS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2023 #2 Belki yaz ayında girer ama düşünmüyorum zaten oyun 6 ay da bir yada daha uzun sürede güncelleme yapıyor tek tavsiyem korsan indirmeniz.
Belki yaz ayında girer ama düşünmüyorum zaten oyun 6 ay da bir yada daha uzun sürede güncelleme yapıyor tek tavsiyem korsan indirmeniz.
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #3 robotadamn dedi: Hearst of iron 4 ne zaman indirine girer bilen var mı alacağım 350TL diiyor çok ahalı bilen yazsın bir de indirime girince ne kadar oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam emin degilim ama 80 tl idi galiba, iyi bir oyun strateji severseniz tavsiyemdir ama fiyat konusunda takdir sizin. Ayrıca haftalık indirimleri takip edin. Dlc leri alamasanız da modlarla gidecektir.
robotadamn dedi: Hearst of iron 4 ne zaman indirine girer bilen var mı alacağım 350TL diiyor çok ahalı bilen yazsın bir de indirime girince ne kadar oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam emin degilim ama 80 tl idi galiba, iyi bir oyun strateji severseniz tavsiyemdir ama fiyat konusunda takdir sizin. Ayrıca haftalık indirimleri takip edin. Dlc leri alamasanız da modlarla gidecektir.
Winchester67 Decapat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 576 21 Mayıs 2023 #4 robotadamn dedi: Hearst of iron 4 ne zaman indirine girer bilen var mı alacağım 350TL diiyor çok ahalı bilen yazsın bir de indirime girince ne kadar oluyor? Genişletmek için tıkla... Eskiden 20 TL'ye almıştım indirimde hocam şu an ne kadar bilmiyorum ama.
robotadamn dedi: Hearst of iron 4 ne zaman indirine girer bilen var mı alacağım 350TL diiyor çok ahalı bilen yazsın bir de indirime girince ne kadar oluyor? Genişletmek için tıkla... Eskiden 20 TL'ye almıştım indirimde hocam şu an ne kadar bilmiyorum ama.