6 699956 Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 601 Çözümler 1 4 Eylül 2024 #1 Merhaba FPS oyunlarından sıkıldım strarejiye yönelmek istiyorum. HOI4 var çok güzel oyuna benziyor. Başlanır mı, nereden ucuza alırım?
Merhaba FPS oyunlarından sıkıldım strarejiye yönelmek istiyorum. HOI4 var çok güzel oyuna benziyor. Başlanır mı, nereden ucuza alırım?
varsilian Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 95 4 Eylül 2024 #2 Bence en mantıklısı offline Steam hesabı satın almak. Nereden alırsan al DLC'lerle birlikte çok pahalıya geliyor.
Bence en mantıklısı offline Steam hesabı satın almak. Nereden alırsan al DLC'lerle birlikte çok pahalıya geliyor.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.004 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #3 Oyun çok zor yaklaşık 500 saatim var ve halen bilmediğim yeni öğrendiğim mekanikler falan var. Sorunuza gelecek olursak Steam üzerinden DLC ile birlikte alınca çok pahalı oluyor indirim bekleyebilirsiniz.
Oyun çok zor yaklaşık 500 saatim var ve halen bilmediğim yeni öğrendiğim mekanikler falan var. Sorunuza gelecek olursak Steam üzerinden DLC ile birlikte alınca çok pahalı oluyor indirim bekleyebilirsiniz.
6 699956 Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 601 Çözümler 1 4 Eylül 2024 #4 varsilian dedi: Bence en mantıklısı offline Steam hesabı satın almak. Nereden alırsan al DLC'lerle birlikte çok pahalıya geliyor. Genişletmek için tıkla... Game Pass'te var mı?
varsilian dedi: Bence en mantıklısı offline Steam hesabı satın almak. Nereden alırsan al DLC'lerle birlikte çok pahalıya geliyor. Genişletmek için tıkla... Game Pass'te var mı?
limon232 Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.013 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #5 paradox oyunu malum 6 ayda bir dlc geliyor baya dlc si si var satın almaya kalkarsan baya tutar indirimli hali bide
paradox oyunu malum 6 ayda bir dlc geliyor baya dlc si si var satın almaya kalkarsan baya tutar indirimli hali bide