Barisakdemir35 Femtopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #1 Eski sürümde modlar gözükmesine rağmen yeni Launcher'da modlar gözükmüyor. Çoğu şeyi denedim Java Update ettim sildim eski sürüme alıp denedim fakat bu seferde multiplayer olarak sürüm farkı oluyor ve oynanmıyor çözümü nedir bilen var mı? Dosya Ekleri hoi4.png 1,4 MB · Görüntüleme: 62 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2021
Eski sürümde modlar gözükmesine rağmen yeni Launcher'da modlar gözükmüyor. Çoğu şeyi denedim Java Update ettim sildim eski sürüme alıp denedim fakat bu seferde multiplayer olarak sürüm farkı oluyor ve oynanmıyor çözümü nedir bilen var mı?
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #2 Açıp kapatın Launcher'i. Artı 0 Eksi
KS KS Barisakdemir35 Femtopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #3 VIII.Edward dedi: Açıp kapatın Launcher'i. Genişletmek için tıkla... Launcher'ı kapatıp açmayı denedim, Launcher'i sil yükle yaptım, oyunu sil yükle yaptım aynı hala. Artı 0 Eksi
VIII.Edward dedi: Açıp kapatın Launcher'i. Genişletmek için tıkla... Launcher'ı kapatıp açmayı denedim, Launcher'i sil yükle yaptım, oyunu sil yükle yaptım aynı hala.