Oyun içerisinde yeni Save dosyası açmanız gerekiyor bir de oyun içerisinde nerelere bakıyorsunuz?
Yeni bir kayıt dosyası ile başlamanız gerekiyor eklentiler değiştiği için. DLC'nin eklediği şeyleri görebiliyor musunuz onu soruyorum.Oyundan çıkarken save alıyorum. Save dosyası başka bir şey mi? Oyun içerisinde başka bir şeye bakmıyorum anlayamadım ne demek istediğinizi
Evet DLC'yi aldıktan sonra yeni kayıt açmıştım. Bugün aynanda together for victory, no step back, waking the tiger ve la rasistance aldım ve yükledim. No step back DLC dışında tüm DLClerimi görebiliyorum. Acaba aynanda yüklediğim için mi böyle oldu ki?Yeni bir kayıt dosyası ile başlamanız gerekiyor eklentiler değiştiği için. DLC'nin eklediği şeyleri görebiliyor musunuz onu soruyorum.
Tren hattını yeni supply eklentisini doktrin açma ve komutan yeniliklerini görebiliyor musun?Evet DLC'yi aldıktan sonra yeni kayıt açmıştım. Bugün aynanda together for victory, no step back, waking the tiger ve la rasistance aldım ve yükledim. No step back DLC dışında tüm DLClerimi görebiliyorum. Acaba aynanda yüklediğim için mi böyle oldu ki?
hayırTren hattını yeni supply eklentisini doktrin açma ve komutan yeniliklerini görebiliyor musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.