DenizRX Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #1 Bana HOI4 öğretebilecek akıl sağlığı yerinde olan bir insan evladı var mıdır?
ArdaEker Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #2 İnternette baya tutoriallar var. Oralardan bakabilirsiniz.
DenizRX Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #3 ArdaEker dedi: İnternette baya tutoriallar var. Oralardan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... abicim bana canlı lazım
ArdaEker dedi: İnternette baya tutoriallar var. Oralardan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... abicim bana canlı lazım
onryo Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 33 22 Kasım 2023 #4 DenizRX dedi: Bana HOI4 öğretebilecek akıl sağlığı yerinde olan bir insan evladı var mıdır? Genişletmek için tıkla... HOI4 oynayıp akıl sağlığı yerinde olan bir insan olduğunu sanmıyorum.
DenizRX dedi: Bana HOI4 öğretebilecek akıl sağlığı yerinde olan bir insan evladı var mıdır? Genişletmek için tıkla... HOI4 oynayıp akıl sağlığı yerinde olan bir insan olduğunu sanmıyorum.