HOI4 olmazsa olmaz DLC hangileri?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar strateji festivalinde HOI4 alacağım çünkü daha önce 6 7 dolarlara düşmüş 9 dolar vermek istemiyorum şu anlık. O yüzden DLC'leri bu ay biraz almak istiyorum şu anda kesin alınması gerekiyor dediğiniz DLC'ler hangileri?

Merhaba arkadaşlar strateji festivalinde HOI4 alacağım çünkü daha önce 6 7 dolarlara düşmüş 9 dolar vermek istemiyorum şu anlık. O yüzden DLC'leri bu ay biraz almak istiyorum şu anda kesin alınması gerekiyor dediğiniz DLC'ler hangileri?

Çok fazla ve kendine has DLC'ler olduğu için net bir şey diyemeyeceğim ben crack kullanıyorum çünkü ama genel olarak waking the tiger diyeceğim oyunun kralı Almanya ve ittifakları olduğu için.

No step jack ve by blood alone.
Diplomasi ve ajanlık yaparım derseniz la resistance.
Bir DLC daha vardı ilk alınması gereken, sanırım kaldırılmış Full DLC'yim ama bulamadim.

Çok fazla ve kendine has DLC'ler olduğu için net bir şey diyemeyeceğim ben crack kullanıyorum çünkü ama genel olarak waking the tiger diyeceğim oyunun kralı Almanya ve ittifakları olduğu için.
Bu DLC Steamde gözükmüyor bende bir türlü oyunun içine ücretsiz mi aktive edildi acaba ?

No step jack ve by blood alone.
Diplomasi ve ajanlık yaparım derseniz la resistance.
Bir DLC daha vardı ilk alınması gereken, sanırım kaldırılmış Full DLC'yim ama bulamadim.
Acaba Strateji indirim festivalinde daha çok indirime girer mi bir fikriniz var mı ?

No Step Back
Man The Guns
By Blood Alone
Waking The Tiger

Şimdilik bunlar yetecektir. No Step Back tank tasarlamanızı, Man The Guns gemi tasarlamanızı By Blood Alone ise uçak tasarlamanızı sağlar. Başka katkıları da var elbette. Waking The Tiger ise generallere ve mareşallere skill atamanızı sağlar. Bu DLC'lerin bütün artıları bu kadar değil.

No step back.
Man the guns.
By blood alone.
Waking the tiger.

Şimdilik bunlar yetecektir. No step back tank tasarlamanızı, man the guns gemi tasarlamanızı by blood alone ise uçak tasarlamanızı sağlar. Başka katkıları da var elbette. Waking the tiger ise generallere ve mareşallere skill atamanızı sağlar. Bu DLC'lerin bütün artıları bu kadar değil.

O DLC sanırım oyuna eklenmiş mağazada yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı