M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #21 GGhunters dedi: Paratrooper kullanabilirsin deniz çıkarmasından daha kolay bence. Genişletmek için tıkla... Paraşütcüler ile nasıl adamlara gireceğim ki? Blacanka dedi: Hocam sovyetlerin insan gücü var fakat 42'ye kadar sadece insan topluluğundan ibaret yani 130 tümen ile rahatlıkla sovyetleri düşürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam 106 tane ordu pensilvanya'da bekliyordu. Arkadaşın dediği gibi şu NIS'i deneyeceğim İtalya'nın sonunu getiririm muhtemelen.
GGhunters dedi: Paratrooper kullanabilirsin deniz çıkarmasından daha kolay bence. Genişletmek için tıkla... Paraşütcüler ile nasıl adamlara gireceğim ki? Blacanka dedi: Hocam sovyetlerin insan gücü var fakat 42'ye kadar sadece insan topluluğundan ibaret yani 130 tümen ile rahatlıkla sovyetleri düşürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam 106 tane ordu pensilvanya'da bekliyordu. Arkadaşın dediği gibi şu NIS'i deneyeceğim İtalya'nın sonunu getiririm muhtemelen.
GGhunters Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 395 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #22 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #23 Sovyet çok azgın bu seferki Save'de. Türkiye'ye savaş açtı, Irana'da açtı Romanya'ya da. GGhunters dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güzelmiş deneyeceğim gaza geldim giriyorum oyuna paraşütcüleri fullememiştim ama 2. seviyeye kadar geliştirmiştim. Şimdi paraşütcü mü basayım yoksa denizci mi yoksa 106 orduyla direk NIS mi atayım?
Sovyet çok azgın bu seferki Save'de. Türkiye'ye savaş açtı, Irana'da açtı Romanya'ya da. GGhunters dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güzelmiş deneyeceğim gaza geldim giriyorum oyuna paraşütcüleri fullememiştim ama 2. seviyeye kadar geliştirmiştim. Şimdi paraşütcü mü basayım yoksa denizci mi yoksa 106 orduyla direk NIS mi atayım?