7 724305 Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 290 Çözümler 4 4 Kasım 2023 #1 Bu focusu tamamlama rağmen bu decisionsı göremiyorum. Herhangi bir mod kullanmıyorum, nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2023
Bu focusu tamamlama rağmen bu decisionsı göremiyorum. Herhangi bir mod kullanmıyorum, nasıl düzeltebilirim?
I IRaenn Decapat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #2 Vanilla ise bilmiyorum ama onun haricinde Agora modunu denemeni öneririm ve bosphorus DLC'si var mı? Yoksa Türkiye oynamanın pek saracağını sanmam.
Vanilla ise bilmiyorum ama onun haricinde Agora modunu denemeni öneririm ve bosphorus DLC'si var mı? Yoksa Türkiye oynamanın pek saracağını sanmam.
sago kafkef Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 291 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #3 IRaenn dedi: Vanilla ise bilmiyorum ama onun haricinde agora modunu denemeni öneririm ve bosphorus DLC'si var mı? Yoksa Türkiye oynamanın pek saracağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Hocam o DLC olmadan bu focus yolu açılmıyor zaten. Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyim belki bir işe yarar.
IRaenn dedi: Vanilla ise bilmiyorum ama onun haricinde agora modunu denemeni öneririm ve bosphorus DLC'si var mı? Yoksa Türkiye oynamanın pek saracağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Hocam o DLC olmadan bu focus yolu açılmıyor zaten. Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyim belki bir işe yarar.