HOI4 oyun arkadaşı

EminBey1913

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 580 8GB-Ryzen 5 2600-16GB DDR4 3200 Mhz RAM
Genel olarak 2-3 kişi dünya fethi oynuyoruz. Çok kolay oluyor. Geçen non historical gidip 1938 yılında ikinci dünya savaşını bitirdik. Kalabalık olalım 2-3 grup halinde diplomasiyle oynayalım istiyoruz. DC yok. Steam'den sesli konuşuyoruz. Özel sohbet odalarını da başkent isimleriyle ülkelere bölüşüp diplomasi RP yapıyoruz.

Bu arada küfür kullanmayız genel olarak. 12-97 yaş arası gelebilir. Oyunu yeni alanlara da öğretiriz.

Son düzenleme:
Genel olarak 2-3 kişi dünya fethi oynuyoruz. Çok kolay oluyor. Geçen non historical gidip 1938 yılında ikinci dünya savaşını bitirdik. Kalabalık olalım 2-3 grup halinde diplomasiyle oynayalım istiyoruz. DC yok. Steam'den sesli konuşuyoruz. Özel sohbet odalarını da başkent isimleriyle ülkelere bölüşüp diplomasi RP yapıyoruz.

Bu arada küfür kullanmayız genel olarak. 12-97 yaş arası gelebilir. Oyunu yeni alanlara da öğretiriz.
steam kodum > 854622632

Selamlar

çok eskiden oynamıştım unutmuş olabilirim standart surum mevcut ama dlc vs gerekirse satın alabilirim sizlerde öğretimde destek olabilirseniz katılmak isterim
Steam Cod
89034160

Selamlar.

Çok eskiden oynamıştım unutmuş olabilirim standart surum mevcut ama DLC vs gerekirse satın alabilirim sizlerde öğretimde destek olabilirseniz katılmak isterim.
Steam CoD.
89034160.

Reis ittihatsaloyun Instagram hesabına yazsan admin seni ekibe alsa olur mu ben işteyim.

Bu arada DLC'ye gerek yok öğrenme de de yardımcı oluruz tabii.

Reis ittihatsaloyun Instagram hesabına yazsan admin seni ekibe alsa olur mu ben işteyim.

Bu arada DLC'ye gerek yok öğrenme de de yardımcı oluruz tabii.

Kanka bende işteyim akşam halledelim olur mu?
Enesbatuhan. DC
Steam CoD
89034160

Instagram'dan yazıyorum

Beni takip etmediği sürece yazamıyorum instadan haberiniz olsun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı