HoI4 oyundan atma sorunu

Emir Maden

Centipat
Oyunda büyük bir ülke kapitüle olduğu zaman bilgisayarım 10 saniyeliğine takılıyor. Bazen takılmadan sonra oyunda atma da oluyor. Oyunun sistem gereksinimlerine baktığımda 4 GB RAM istiyor. Benim bilgisayarımda ise 3 GB bulunuyor oyundan atma sorunu bu yüzden olabileceğini düşünüyorum. 1 hafta içinde de yeni bilgisayarımın parçaları gelecek. Bu oyundan atma sorununu kısa bir süreliğine nasıl engelleyebilirim?

Oyunda büyük bir ülke kapitüle olduğu zaman bilgisayarım 10 saniyeliğine takılıyor. Bazen takılmadan sonra oyunda atma da oluyor. Oyunun sistem gereksinimlerine baktığımda 4 GB RAM istiyor. Benim bilgisayarımda ise 3 GB bulunuyor oyundan atma sorunu bu yüzden olabileceğini düşünüyorum. 1 hafta içinde de yeni bilgisayarımın parçaları gelecek. Bu oyundan atma sorununu kısa bir süreliğine nasıl engelleyebilirim?
Windows sanal belleği aktifleştirebilirsin geçici olarak link atıyorum hemen
Windows sanal belleği aktifleştirebilirsin geçici olarak link atıyorum hemen
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı