EmirUcar77 Centipat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #1 HOI4 RP oynayacağım. Şöyle sessiz sakin bir ülke istiyorum. Sizce hangi ülkeyi seçmeliyim? Böyle ordusu olsun vb. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2023
HOI4 RP oynayacağım. Şöyle sessiz sakin bir ülke istiyorum. Sizce hangi ülkeyi seçmeliyim? Böyle ordusu olsun vb.
Chester Bennington Centipat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 263 16 Haziran 2023 #2 Bhutan ülkesini alabilirsiniz hocam gayet sakin bir ülke, ordusu da adam olana çok bile .
T Toprakvv Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 3 Çözümler 11 16 Haziran 2023 #3 EmirUcar77 dedi: HOI4 RP oynayacağım. Şöyle sessiz sakin bir ülke istiyorum. Sizce hangi ülkeyi seçmeliyim? Böyle ordusu olsun vb. Genişletmek için tıkla... Agora modu falan ile mi yoksa vanilla mı? Vanillaysa Portekiz veya Bulgaristan olabilir. Orduları çok güçlü değil ama focus treeleri ülkeyi çok kolay geliştirmeye uygun.
EmirUcar77 dedi: HOI4 RP oynayacağım. Şöyle sessiz sakin bir ülke istiyorum. Sizce hangi ülkeyi seçmeliyim? Böyle ordusu olsun vb. Genişletmek için tıkla... Agora modu falan ile mi yoksa vanilla mı? Vanillaysa Portekiz veya Bulgaristan olabilir. Orduları çok güçlü değil ama focus treeleri ülkeyi çok kolay geliştirmeye uygun.