KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2021 #1 Her ordu için sadece ahmed djemal paşa geliyor. Başka komutan çıkmıyor bile. Yeni komutan diyorum gelmiyor. Dosya Ekleri 20211127_193436.jpg 252,1 KB · Görüntüleme: 163
Her ordu için sadece ahmed djemal paşa geliyor. Başka komutan çıkmıyor bile. Yeni komutan diyorum gelmiyor.
Çözüm KBDALES 13 Şubat 2022 MrYuka dedi: Gördüğüm kadarı ile 1910'da oynuyorsunuz yani ekstra bir mod kurmuşsunuz. WW2 yani modsuz bir durumda bununla karşılaşılmaz. Moddan kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Oyunu yeniden açıp kapatıp çözdüm. Bir süre sonra tekrar gitti. Tekrar kapa aç yaptım geldi.
MrYuka dedi: Gördüğüm kadarı ile 1910'da oynuyorsunuz yani ekstra bir mod kurmuşsunuz. WW2 yani modsuz bir durumda bununla karşılaşılmaz. Moddan kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Oyunu yeniden açıp kapatıp çözdüm. Bir süre sonra tekrar gitti. Tekrar kapa aç yaptım geldi.
Hypno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.405 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2021 #2 Normal oyunda böyle bir sıkıntıyla karşılaşmıyorsanız moddan kaynaklı olabilir. Malum daha yeni DLC geldiği için her mod hemen güncellenmemiş olabilir. Artı 0 Eksi
Normal oyunda böyle bir sıkıntıyla karşılaşmıyorsanız moddan kaynaklı olabilir. Malum daha yeni DLC geldiği için her mod hemen güncellenmemiş olabilir.
MrYuka Decapat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 96 Çözümler 3 Yer Türkiye 3 Şubat 2022 #3 KBDALES dedi: Her ordu için sadece ahmed djemal paşa geliyor. Başka komutan çıkmıyor bile. Yeni komutan diyorum gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Gördüğüm kadarı ile 1910'da oynuyorsunuz yani ekstra bir mod kurmuşsunuz. WW2 yani modsuz bir durumda bununla karşılaşılmaz. Moddan kaynaklıdır. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
KBDALES dedi: Her ordu için sadece ahmed djemal paşa geliyor. Başka komutan çıkmıyor bile. Yeni komutan diyorum gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Gördüğüm kadarı ile 1910'da oynuyorsunuz yani ekstra bir mod kurmuşsunuz. WW2 yani modsuz bir durumda bununla karşılaşılmaz. Moddan kaynaklıdır.
KS KS KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #4 MrYuka dedi: Gördüğüm kadarı ile 1910'da oynuyorsunuz yani ekstra bir mod kurmuşsunuz. WW2 yani modsuz bir durumda bununla karşılaşılmaz. Moddan kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Oyunu yeniden açıp kapatıp çözdüm. Bir süre sonra tekrar gitti. Tekrar kapa aç yaptım geldi. Artı 0 Eksi Çözüm
MrYuka dedi: Gördüğüm kadarı ile 1910'da oynuyorsunuz yani ekstra bir mod kurmuşsunuz. WW2 yani modsuz bir durumda bununla karşılaşılmaz. Moddan kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Oyunu yeniden açıp kapatıp çözdüm. Bir süre sonra tekrar gitti. Tekrar kapa aç yaptım geldi.
İlya Muromets Megapat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 539 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #5 Ordu grubuna sadece Field Marshall atayabiliyorsun. Ordu grubu dışındakilere tıklayıp dene orda olması lazım normal komutanların. Artı 0 Eksi
Ordu grubuna sadece Field Marshall atayabiliyorsun. Ordu grubu dışındakilere tıklayıp dene orda olması lazım normal komutanların.