Zer1 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #11 boratess1 dedi: Kral dediğin gibi öğrendim Bulgaristan'ı tamamen yendim ama barış oldu ve toprakları benim olmadı nasıl oldu bu. Genişletmek için tıkla... Karşına bir ekran çıktı mı talep et vs. gibisinden. Çoğunluğu siyah
boratess1 dedi: Kral dediğin gibi öğrendim Bulgaristan'ı tamamen yendim ama barış oldu ve toprakları benim olmadı nasıl oldu bu. Genişletmek için tıkla... Karşına bir ekran çıktı mı talep et vs. gibisinden. Çoğunluğu siyah
boratess1 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 419 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #12 Zer1 dedi: Karşına bir ekran çıktı mı talep et vs. gibisinden. Çoğunluğu siyah. Genişletmek için tıkla... Çıktı bende onayladım ellemedim oradan bir şey.
Zer1 dedi: Karşına bir ekran çıktı mı talep et vs. gibisinden. Çoğunluğu siyah. Genişletmek için tıkla... Çıktı bende onayladım ellemedim oradan bir şey.
Zer1 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #13 boratess1 dedi: Çıktı bende onayladım ellemedim oradan bir şey. Genişletmek için tıkla... Ondan dolayı olmuş orası antlaşma kısmı senin toprakların hepsini almanı veya kukla bırakmanı sağlıyor seçim yapmazsan barış oluyor. Kendi görüşüm: Faşist oynayacaksan bulgaristana saldırman çok saçma. Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
boratess1 dedi: Çıktı bende onayladım ellemedim oradan bir şey. Genişletmek için tıkla... Ondan dolayı olmuş orası antlaşma kısmı senin toprakların hepsini almanı veya kukla bırakmanı sağlıyor seçim yapmazsan barış oluyor. Kendi görüşüm: Faşist oynayacaksan bulgaristana saldırman çok saçma. Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
dynovers Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #14 boratess1 dedi: Kral dediğin gibi öğrendim Bulgaristan’ı tamamen yendim ama barış oldu ve toprakları benim olmadı nasıl oldu bu Genişletmek için tıkla... Soldan almak istediğin bölgeleri seç, sag alttaki butona tıkla sonra sag üstekkine tıkla
boratess1 dedi: Kral dediğin gibi öğrendim Bulgaristan’ı tamamen yendim ama barış oldu ve toprakları benim olmadı nasıl oldu bu Genişletmek için tıkla... Soldan almak istediğin bölgeleri seç, sag alttaki butona tıkla sonra sag üstekkine tıkla
F fatsaordu Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Yer Tekirdağ 18 Şubat 2023 #15 Anladığım kadarıyla daha yeni başlamışsınız, bir rehber serisi izlemenizi öneririm. HOI4 bayağı karışık bir oyun kendi başınıza öğrenmeniz zaman alabilir.
Anladığım kadarıyla daha yeni başlamışsınız, bir rehber serisi izlemenizi öneririm. HOI4 bayağı karışık bir oyun kendi başınıza öğrenmeniz zaman alabilir.