deniz.koç.1.2 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 144 3 Şubat 2022 #1 Merhaba, HOI4 Türkiye oynarken Musul'u aldım sonra Irak'ı kukla hükümet yaptım. İsyan yüzde sıfır nasıl Core yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2022
Merhaba, HOI4 Türkiye oynarken Musul'u aldım sonra Irak'ı kukla hükümet yaptım. İsyan yüzde sıfır nasıl Core yapabilirim?
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #2 Vanilla oyunda core yapılmıyor maalesef. Belirli modlar var. Steam Workshop::Core With Compliance steamcommunity.com Bu mod çalışıyorsa kullanabilirsin, Ironman'ı bozar tabii ki. Artı 0 Eksi
Vanilla oyunda core yapılmıyor maalesef. Belirli modlar var. Steam Workshop::Core With Compliance steamcommunity.com Bu mod çalışıyorsa kullanabilirsin, Ironman'ı bozar tabii ki.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2022 #3 Core anca focus ağacından yapılabiliyor diye biliyorum ama bölgedeki compliance yükseldikçe core olmaya yaklaşıyor. Çıkan kaynaklar, fabrikalar vs. oranı artıyor yani. Artı 0 Eksi
Core anca focus ağacından yapılabiliyor diye biliyorum ama bölgedeki compliance yükseldikçe core olmaya yaklaşıyor. Çıkan kaynaklar, fabrikalar vs. oranı artıyor yani.
S sınava Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 172 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Şubat 2022 #4 Saldır Al Artı 0 Eksi
KS KS deniz.koç.1.2 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 144 3 Şubat 2022 #5 Vardem dedi: Vanilla oyunda Core yapılmıyor maalesef. Belirli modlar var. Steam Workshop::Core With Compliance steamcommunity.com Bu mod çalışıyorsa kullanabilirsin, Iron Man'ı bozar tabii ki. Genişletmek için tıkla... O zaman manpower nasıl arttırılıyor çünkü ben bir yeri işgal ettiğimde manpowerim 0 oluyor geri arttıramıyorum. Artı 0 Eksi
Vardem dedi: Vanilla oyunda Core yapılmıyor maalesef. Belirli modlar var. Steam Workshop::Core With Compliance steamcommunity.com Bu mod çalışıyorsa kullanabilirsin, Iron Man'ı bozar tabii ki. Genişletmek için tıkla... O zaman manpower nasıl arttırılıyor çünkü ben bir yeri işgal ettiğimde manpowerim 0 oluyor geri arttıramıyorum.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #6 deniz.koç.1.2 dedi: O zaman manpower nasıl arttırılıyor çünkü ben bir yeri işgal ettiğimde manpowerim 0 oluyor geri arttıramıyorum. Genişletmek için tıkla... Askere alım yasanı değiştirebilirsin. Artı 0 Eksi
deniz.koç.1.2 dedi: O zaman manpower nasıl arttırılıyor çünkü ben bir yeri işgal ettiğimde manpowerim 0 oluyor geri arttıramıyorum. Genişletmek için tıkla... Askere alım yasanı değiştirebilirsin.