HOI4 sınır çatışması nasıl bitirilir?

DarkHacker

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia GeForce RTX 5090
384 GB Ram
Asus Rog Strix
8TB Ssd
ı9 14900
Meslek
Yazılımcı
Merhaba. HOI4'te sovyet oynarken Kuzey Kore tarafında Japon'lar ile sınır çatışması var ve orduyu geri çekemiyorum. Eğer çekmezsem savaş ilan edilecek. Nereden geri çekeceğim orduyu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. HOI4'te sovyet oynarken Kuzey Kore tarafında Japon'lar ile sınır çatışması var ve orduyu geri çekemiyorum. Eğer çekmezsem savaş ilan edilecek. Nereden geri çekeceğim orduyu?

Sol üstte orduyu seçtiğinizce çarpıya benzer bir işaret olması lazım hatırladığım kadarıyla ona tıklayın ya da ordunun olduğu yere sağ tık yapın.

Sol üstte orduyu seçtiğinizce çarpıya benzer bir işaret olması lazım hatırladığım kadarıyla ona tıklayın ya da ordunun olduğu yere sağ tık yapın.
olmuyor ordu hareket etmiyor

Sınır çatışmasına ayrılan orduya çatışma bitene kadar müdahalede bulunamazsınız. Çatışma bittikten sonra istediğinizi yapabilirsiniz. Ayrıca savaş ilan etmiyor merak etmeyin Japonya onu kazandığı zaman doktrin araştırma güçlendirmesi alıyor. Sadece sınır çatışması hala devam ediyorken bunu savaşa çevirebiliyor bu da 200pp istiyor yani çok maliyetli ve yapay zeka bunu yapmıyor merak etmeyin.

Anladım çok sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…