Hocam medium tank araştırması geldiği anda medium tank basmaya başlayın, isterseniz elinizde kalan light tankları piyadeye Recon Support olarak verebilirsiniz light tank için 5 fabrika yeterli olacaktır. Polonya sınırına fort basmayın, nehirin arkasına basınız.
Tabii bu 4 template multiplayer'da kullanılacak şekilde. AI için bu kadar abartmaya gerek olacağını sanmıyorum.
Gerektiği kadar diyelim sen anla ne kadar gerektiğini.
Yani bolca fabrika vermen gerekecektir. 1938'e kadar sivil bas 38.5'dan sonra askeri fabrika bas.
Gerektiği kadar diyelim sen anla ne kadar gerektiğini.
Yani bolca fabrika vermen gerekecektir. 1938'e kadar sivil bas 38.5'dan sonra askeri fabrika bas.
İtilmemeniz için güvensiz yerlere 1 sıra daha asker çekin askeriniz geri çekildiğinde arka sıradaki askerler siper kazdığı için problem olmaz. Örnek olarak Kiev kısmı problemlidir mesela, onun arkasına 5-6 division çekseniz iyi olur. Kiev'deki birlikler itilirse diye.
Arkadaşlar buraya bana yardım etmek için yazan herkese çok teşekkür ederim. Sonuç ise Almanya'yı fena yedim. Bitirdim yani tüm ülkeleri baya da kukla falan yaptım doğu kısmını. Açıkçası attığım videoyu ve yorumlarınızı referans aldım ve sonuca ulaştım. Molotov hattında tuttum askerleri yani nehre çekmedim. Bayağı bir uçak, med tank ve diğer ekipmanlardan ürettim. Hava üstünlüğünü alınca ve med tanklarla itince işi bitirdim. Hepinize teşekkür ederim, esenlikle kalın.