Fear77 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 441 Çözümler 1 21 Aralık 2020 #1 Selam arkadaşlar. Arkadaşım bana aile paylaşımı açtı. Oyuna girerken bu hatayı alıyorum. Sebebi ne? O steamda aktif değilken mi girmem gerek?
Selam arkadaşlar. Arkadaşım bana aile paylaşımı açtı. Oyuna girerken bu hatayı alıyorum. Sebebi ne? O steamda aktif değilken mi girmem gerek?
Pringles Kedisi Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.111 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #2 Fear77 dedi: Selam arkadaşlar. Arkadaşım bana aile paylaşımı açtı. Oyuna girerken bu hatayı alıyorum. Sebebi ne? O steamda aktif değilken mi girmem gerek? Eki Görüntüle 793796 Genişletmek için tıkla... Daha doğrusu o oyunu oynamıyorken girmen gerek. Artı 0 Eksi
Fear77 dedi: Selam arkadaşlar. Arkadaşım bana aile paylaşımı açtı. Oyuna girerken bu hatayı alıyorum. Sebebi ne? O steamda aktif değilken mi girmem gerek? Eki Görüntüle 793796 Genişletmek için tıkla... Daha doğrusu o oyunu oynamıyorken girmen gerek.
KS KS Fear77 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 441 Çözümler 1 21 Aralık 2020 #3 Pringles Kedisi dedi: Daha doğrusu o oyunu oynamıyorken girmen gerek. Genişletmek için tıkla... Aynı oyun mu? O şuan GTA 5 Online oynuyor. Artı 0 Eksi
Pringles Kedisi dedi: Daha doğrusu o oyunu oynamıyorken girmen gerek. Genişletmek için tıkla... Aynı oyun mu? O şuan GTA 5 Online oynuyor.
Pringles Kedisi Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.111 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #4 Fear77 dedi: Aynı oyun mu? O şuan GTA 5 Online oynuyor. Genişletmek için tıkla... O zaman offline olması gerek. Ben arkadaşın offlineken giriyorum oyunlarına ortak aldık. Büyük ihtimalle dediğim sebeptendir diye düşündüm ama sanırım o offlineken benim gibi girebiliyorsunuz yani. Artı 0 Eksi
Fear77 dedi: Aynı oyun mu? O şuan GTA 5 Online oynuyor. Genişletmek için tıkla... O zaman offline olması gerek. Ben arkadaşın offlineken giriyorum oyunlarına ortak aldık. Büyük ihtimalle dediğim sebeptendir diye düşündüm ama sanırım o offlineken benim gibi girebiliyorsunuz yani.