HOI4 Steam versiyonu kasıyor

Daha fazla  
Merhaba birkaç gün once HOI4 kasıyor diye bir konu açmıştım hiç cevap gelmediğinden ve ben de bir şey fark ettiğimden komple değiştiriyorum.
Oyunu Steam kütüphanemden indirdiğimde acayip bir şekilde kasarken korsan versiyonunda oyunda kasma gözlemlemedim.
İşlemci değerlerim gayet normal ısınma sorunu yok ayrıca tüm sürücüler güncel durumda BIOS'a kadar güncelledim fakat Steam'de inatla kasıyor oyun.
Korsan versiyonda kasmadığını gorduğumde duzeldi sanıp sevinmiştim, oyunu hemen sildim Steam'den indirdim fakat Steam'de kasıyor
Çok garip bir durum fikri olan var mı?
Steam kütüphanemden kanıt bırakıyorum oyun orijinaldir elimdeki:

Ekran görüntüsü 2024-11-27 201656.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrulayın, oyun ayarlarına da biraz göz gezdirin. FPS sabitleme falan olmasın.
Hocam bu sorun 2 haftadır filan var o süreçte herhalde 5 6 kez doğruladım tüm dosyları silip 3 kere sildim yükledim bir türlü bulamıyorum bu arada oyunun grafiklerinin en düşük ve en yüksek hali arasında FPS farkı yok. en son 1 ay once oynamıstım steamden o zaman kasmıyordu hiç güncelleme filan da yapmamıştım

Çok saçma bir durum nedenini çözemedim açıkçası. Steam üzerinden oynamak istiyorsan oyun hızını 3-4'e çekip oynamak belki bir nebze yardımcı olur veyahut ayarlardaki full render resolution tarzında bir ayar hatırlıyorum onu kapatmayı deneyebilirsin.

Çok saçma bir durum nedenini çözemedim açıkçası. Steam üzerinden oynamak istiyorsan oyun hızını 3-4'e çekip oynamak belki bir nebze yardımcı olur veyahut ayarlardaki full render resolution tarzında bir ayar hatırlıyorum onu kapatmayı deneyebilirsin.
benimde aklım almadı şaştım kaldım steamde cidden oynanmıyor vanillada 3x 25 fps oynuyprum şuan korsanda 58 fps 5x oynuyorum fakat burdada mod yüklenmiyor tadım kaçtı ciden :(

Online üzerinde de bir çözüm yok gibi duruyor. Yapımcılara sistem özelliklerinle birlikte yaşadığın sorunu ticket atmayı deneyebilirsin küçük bir ihtimal de olsa belki sorununu çözerler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı