HOI4 submarine kullanımı

xKarbondz

Centipat
Merhaba. HOI4'te submarine ile alakalı bilmediğim şeyler olduğunu düşünüyorum. Ben genellikle 8-10-20'lik gruplar halinde basarım. İşgal ettiğim ülkeye denizden destek gelmesini engellemek için convoy RAID'lerim ama multide gördüm, 70-80 submarine basıyor. Submarine bayağı kaybediyor ama düşman donanmasının heavy krüvazörlerini ya da battelshiplerini batırıyor. Kamikaze mi yapıyor gemiye yoksa böyle bir şey yok mu? Submarineler sadece convoy mu batırabiliyor? Bir de başka ne için kullanabilirim submarineleri? Varsa söylerseniz mutlu olurum.

Man The Guns DLC'si yardımıyla Submarine zorunluluk haline geliyor. Kısacası OP hale geliyor.

submarineler hoi4 te genel olarak konvoy avlamak için kulanılır. heavy krüvazörleri veya battelshipleri batırabilirler fakat bu gemilere karşı o kadar güçlü değillerdir. submarinenin counteri destroyerdir ve genel olarak heavy krüvazör, battelship, vb. gemiler destroyer eşliğinde seyahat ederler. Kendi açımdan submarinelerin çok kullanışlı gemiler olduğunu düşünmüyorum fakat convoy raidlemek için kullanacaksan veya güçsüz bir ülkeyle oynuyorsan (şahsen ben güçsüz ülkelerde destroyer kullanıyorum) kullanabilirsin

Son düzenleme:
Oyun çıktığından beri sublar çok güçlü bu yüzden herkes sub spam yapıyor çünkü çok hızlı inşa ediliyorlar ve çok hasar verıyorlar ama yeni DLC de değişecek bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…